Show Menu

Deurne,

Het was een helse rit. Het was een fantastisch avontuur. Het was een verademing en een plezier. Het was POP UP TUBA !

POP UP TUBA 491

Dank je wel :

Chantal Boes, Bianca van der Heijden, Arno Arnouts, Randy Geerts, Danaï Van Camp, Maarten Loos, Marleen Jespers, Koen Govaerts, Monique Van Den Eynde, David Hilderson, Ignace Bruggeman, Lana Lemable, Maarten Jacobs, Luc Vercammen, Jamal Meraghi Touzani, Jean Heylen, Beer Van Elewijck, Jeroen Van Esbroeck, Manuel Sanz Arques, Peter Boodts, Ruven Salamon, Astrid De Graef, Mark Vekemans, Filip Baeyens.

Lien Herreijgers, Chris Reijnen, Kelly De Meyer, Saar Asaert, Inne Janssens, Katrien Heirbaut, Leen Van de Ponseele, Sophie Veereman, Artur Eranosian, Jesse Willems, Sven Mes & Liselotte, Annelies Den Haerynck, Vera Reyniers.

Wietse De Puysseleyr, Loes Minnebo, Orfa De Fruytier, Chantal Boes en Maarten Jacobs, Rachida El Rhanouti, Fatih Cobur, 03 Invest, Het Humanistisch Verbond.

Lien Kockelbergh (Soekmekaar Catering), Jan Pandelaers, Kristof Baeyens, Bram Renders, Tom Veeckmans, Ives Van Assche, Philip Adriaenssen, Wouter Van Herck, Bérénice San Giorgi, Alexander Van Gool, Britt Vervliet, Tinne Van de Wege, Tine Mallentjer (cc Berchem), Christel Brusten, Bert Roos, Claire Verstraeten, Eva Staes, Hannes Van den Bergh, Katrien Maes, Jesse Lemmens, Danny Jacobs, Natascha Van Den Broeke, Sandra La Mela, Pieter Coolen, Noud Wynants, Oscar Coppetiers (& heel vzw incl.), Thomas Slembrouck (RAFC), Rudy Ryckewaert (RAFC), Irene, Anneke, Sonja, Olga, Ludo, Erna, Niels, Irena, Erik, Roel, Roos, Mieke, Inge, Senne, Lisa, Seppe, Rufus, Linus, Lukas.

Bram de Ceurt (Bird), Joachim, K.shit, 2-Dirty, Gun-T, Linksone, Halve Neuro, Nonkel Guy, Tourist LeMC, Roustix, Boat & Chef Tournel (McEnroes).

Hans Spooren (Mr.Henry), Inge Reulens (Mr.Henry), Marian Van de Weerd (Mr.Henry).

David Flamée (MoMu), Gabriëlle De Pooter (MoMu), Monica Ho (MoMu)

Ariane Van Dooren, Peter Wouters, Tjerk Sekeris, Erwin Eestermans, Elke Brydenbach, Freddy Lorent.

Lana Lemable, Rene en Ann Bruinings, Luc en Connie de Houwer, Philippe Bonne, Ed van der Ven, Liliane Simons, Bert Plagman, Mathilde Boussouw, Madame Tirette, Nicole Clercy, Ann Schoonbroodt, Bianca Rottiers, Basic, Meng en Michel, Peter Holvoet Hanssen, Dries Dewin, Astris Michaelis, Katrien Roos en Kristof, Wim de Decker, Royal Antwerp Football Club, Rudy Ryckewaart, Jan Hardies, Jempie Vermeulen, Anissa Boujdaini, Dorien Onsea, Bert de Mulder, alle 3e en 4e leerjaar schoolkinderen van Deurne, Guido, Luc van Bakel, Irena, Jon Birdsong, S.O.S, Hamin, Spectrumschool Deurne, vzw Recht-Op, JC Vizit, Samenlevingsopbouw Deurne, Heleen, Het Pleintje, Dynamo, Volksmuseum Turninum, graffitibeleid Stad Antwerpen, Koffie Verheyen, De Koninck, KBC.

Een “dank je wel” is op zijn plaats

Deurne,

Het was een helse rit. Het was een fantastisch avontuur. Het was een verademing en een plezier. Het was POP UP TUBA !

Dank je wel !