Show Menu

ZO DAN. HET ALLERLAATSTE WEEKEND VAN POP UP TUBA IS ONDERWEG.

We hebben een hoop leuke activiteiten gepland, er lopen verschillende acties in de pop up shops, en we hebben een paar leuke gasten op de agenda staan.

Wat denkt u bijvoorbeeld van Wim De Decker, kapitein van Royal Antwerp Football Club, die zondag te gast is bij Ivon & Ivette? Of de soundscapes en breaks van McEnroes op zaterdag en gediplomeerd stads-MC Halve Neuro, samen met de Don van Deurne, Nonkel Guy op zondag?

Hier alvast het overzicht van wat er u allemaal te wachten staat; dus maak u klaar voor een heus feest. En het is weer een koopzondag op de Turnhoutsebaan, dus alle winkels zijn open. Allemaal!

>> POP UP TUBA SHOPS elke dag (en dus ook op zondag) tussen 13.00 en 20.00 uur. www.popuptuba.be

TUBA 4

>> POP UP TUBA STEMPELKAART // Verzamel een stempel bij alle dertien POP UP TUBA participanten en ga met je volle kaart uw geschenk in een van de winkels oppikken.

* JASTAS :

Het pop-up finale weekend is de uitgelezen moment om je oude jas en eventueel bijpassende voeringstof binnen te brengen en zo uw oude jas te laten omtoveren tot unieke en persoonlijke Jastas ;-!


* LIEN HEREIJGHERS / OUR STRANGE NATURE / CHRIS REIJNEN :

Nog steeds op zoek naar een nieuw groen vriendje voor in jouw woonkamer..? Haast je dan snel naar Our Strange Nature met een plant die je beu bent en ruil hem voor een andere.


* WE ARE KELLY:

Nog tot zondag kan jij meewerken aan het wandtapijt dat Kelly De Meyer gecreëerd heeft na een bezoek aan MoMu Fashion Museum Antwerp. http://blog.momu.be/2014/exhibition/interactive-momu-now-tapestry/

+ De rest van het uitgebreide programma van WE ARE KELLY kan je bekijken op https://www.facebook.com/events/843655229002778/


* JESSE WILLEMS / ARTUR ERANOSIAN :

De expo is nog steeds te bezichtigen op de eerste verdieping van Turnhoutsebaan 36. De Moeite!


* ZOEMI LA MOUCHE :

Dat kan tellen als knal-eindejaarskorting : bij aankoop van twee T-shirts of body’s, krijg je één T-shirt van de stock er gratis bij.


* FILOSOPHIE :

Kleurrijke accessoires in vilt, lederen tassen, ethnische juwelen & eigenzinnige kledij voor onder de kerstboom.


* VERA REYNIERS

Zijden sjaals & handgemaakte juwelen in leder, glas, keramiek en porselein. Kadootjes kadootjes.


* CTRL COPY :

De ultieme, finale, allerlaatste kans om jouw DEURNE UNIVERCITY sweater te komen halen.

+ Komrad Invasion Stocksales + Ctrl Copy Super Discount. (1 stuk 40€ / 2 stuks 60€ / 3 stuks 80€ + gratis Vedett) https://www.facebook.com/events/380278498797335

Vergeet ook niet eens te gaan kijken bij de vaste handelaars op de Turnhoutsebaan, die allemaal hun schouders onder het project hebben gestoken.

– RIJWIELEN SMETS
www.rijwielensmets.be

- DE PLUYM - www.pluym.be

- ROUWCENTRUM LOOTS - www.begrafenissenlootsantwerpen.be

- SVELTA - www.svelta.be

- NAAIWINKEL BARBAIXwww.naaimachinesbarbaix.be

 

>> TROUWENS

De officiële POP UP TUBA TOTE BAG is nog steeds verkrijgbaar. Slechts 5€ voor een uniek stukje Deurne – ja toch!? Verkrijgbaar in de meeste shops, maar vooral in de Speelwinkel, op POP UP TUBAR, in Out Of The Box en in de Staminee. Come get yours !

Tote Bag


PROGRAMMA :

* POP UP TUBAR :
zoals elke zaterdag kan je ook dit weekend een lekker bier of een warme choco komen drinken, of een glühwein of een jeneverke, terwijl je je verwarmt aan de vuurkorven of een blokje hout door de Hout-O-Maat van the RGTect (Randy Geerts) haalt om heel Deurne mee op te warmen. Zaterdag EN ZONDAG !!!!  van 13 tot 20 uur. Turnhoutsebaan 71, 2100 Deurne

TUBAR


>> ZATERDAG
exclusieve “Decks n FX”-set van McEnroes (www.naperecords.com)  17.00 – 19.00 uur LIVE! 

McEnroes

 

>> ZONDAG : DJ-set van de Don van Deurne, opper-party-DJ, Nonkel Guy; aangevuld een paar snedige rhymes en schunnige teksten van de eeuwige host en notoire MC, Halve Neuro.  17.00 – 19.00 uur LIVE!

Nonkel Guy


* SPEELWINKEL : 
Ssscheuurrr rits knip…. de speelwinkel verkoopt uit!
Alle prachtige knutselwerken worden verkocht voor het goede doel op zaterdag 20 december van 14u tem 16u.  Koop je een werk, dan gaat je bijdrage naar vzw SOS H.A.M.I.N.  Deze vereniging uit Deurne helpt arme mensen in nood via oa voedselbedeling, kledingverkoop, hulp aan jonge moeders.

Speelwinkel

// voor kinderen van 4 tot 10 jaar – 30 kinderen/uur // zaterdag van 14 tot 15 uur en van 15 tot 16 uur // Turnhoutsebaan 24, 2100 Deurne

 

STAMINEE ‘in de Papegaai’ : 
Op zondag zit Wim De Decker bij “Chez Ivon en Ivette” in de zetel. Wim de Decker is één van de steunpilaren van Antwerp en tevens ook kapitein van deze ploeg. Hij speelde voetbal bij verschillende ploegen en zelfs een oefenmatch bij de Rode duivels. Wil je deze straffe gast ontmoeten kom dan naar Chez Ivon en Ivette. Zondag 21 december om 15.00 uur. Cogelsplein 2, 2100 Deurne. >> Wim de Decker op Sportcafé / TV OOST : http://ow.ly/G2xzZ

Wim de Decker


* Soekmekaar Catering
– www.soekmekaar.be
Elke dag verse gerechten voor de snelle honger of een volwaardige hap; dagsoep, toast, quiches, tapas, salades en de lekkerste taarten en cupcakes. Staminee ‘in de papegaai’, Cogelsplein 2, 2100 Deurne.

Soekmekaar

 


* OUT OF THE BOX :

Pure emotions : de expo van BIRD / Bram de Ceurt.
De Deurnse graffiti-artiest/fotograaf heeft als allerlaatste zijn tentoonstelling in de ‘Out Of The Box’ galerij opgesteld. Zijn passie voor fotografie zal je ook in zijn schilderwerken herkennen. Cogelsplein 33, 2100 Deurne. vrijdag, zaterdag én zondag van 13.00 tot 19.00 uur. www.bramdeceurt.com

Out Of The Box

 

ZO DAN. HET ALLERLAATSTE WEEKEND VAN POP UP TUBA IS ONDERWEG.

We hebben een hoop leuke activiteiten gepland, er lopen verschillende acties in de pop up shops, en we hebben een paar leuke gasten op de agenda staan.