Show Menu

Het voorlaatste weekend van POP UP TUBA gaat nu officieel van start. Vanavond kan je nog tot 20.00 uur terecht voor het eerste bezoek van deze week.  Nog op zoek naar een pakje voor onder de kerstboom? Wil je eens iets anders onder de kerstboom dit jaar? Ga eens binnen in een van onze Pop Up winkels en laat je verassen door de diversiteit en originaliteit van het aanbod. Er is voor groot en klein een leuk cadeau te vinden.

En…, bereid je al maar voor op een spetterend slotweekend met leuke acties, coole optredens en een resem POP UP Shops die net dat tikkeltje anders zijn.

BTW : nog steeds verkrijgbaar, de officiële Pop Up TUBA Tote Bag!
Slechts 5€ voor een uniek stukje Deurne – ja toch!? Verkrijgbaar in de meeste shops, maar vooral in de Speelwinkel, op POP UP TUBAR en in de Staminee. Come get yours !

——-

 

// DONDERDAG

* Geen zin om te koken na een drukke werkdag? Kom dan uw buikje vullen in Staminee ‘in de papegaai’ met de lekkere maaltijden en hapjes van Soekmekaar.

* The DEURNE UNIVERSITY Sweater  : Nog steeds verkrijgbaar : stap even binnen bij CTRL COPY en reserveer de jouwe !

* De expo van Jesse Willems en Artur Eranosian is nog steeds te bezichtigen op de eerste verdieping van Turnhoutsebaan 36/38.

* Nog tot volgende week zondag kan jij meewerken aan het wandtapijt dat Kelly De Meyer gecreëerd heeft na een bezoek aan MoMu Fashion Museum Antwerp.  Knap toch ?! http://blog.momu.be/2014/exhibition/interactive-momu-now-tapestry/

——-

// VRIJDAG

Opening : ‘Pure emotions’ van BIRD / Bram de Ceurt.
Vernissage van de Deurnse graffiti-artiest/fotograaf BIRD. Zijn passie voor fotografie zal je ook in zijn schilderwerken herkennen.
http://www.bramdeceurt.com
       @ Out Of The Box – cogelsplein 33, 2100 Deurne (NU vrijdag, vanaf 19.00 uur)
       https://www.facebook.com/events/598046603657147

Haak je “buurt in bloei”  – vrijdag 12 december van 14.00 tot 16.00 uur.
       @ Staminee, Cogelsplein 2, 2100 Deurne

Volxkeuken: Honger en zin in iets nieuws, dan kan je komen proeven van de exotische keuken uit Suriname voor slechts €5/persoon. Let op inschrijven doe je via stage@vzwkarton.be, met vermelding van je naam en het aantal personen dat komt eten.
       @ Staminee, Cogelsplein 2, 2100 Deurne

——-

// ZATERDAG

* POP UP Podium – zaterdag 13 december vanaf 15.00 uur.
Vandaag popt ons podium weer uit de grond in de staminee en komt Jempie Vermeulen.

jempieoedenkovenstraat
(foto : Kathleen Michiels)

Jempie is een blinde theaterman en muzikant. Zaterdag brengt hij op ons podium een muzikale monoloog: WE KUNNEN NIET VERDER WE MOETEN VERDER. Jempie Vermeulen brengt een muzikale monoloog die voortkomt uit Het Gebroed, een theaterproject van Madam Fortuna rond ‘De Grooten Oorlog’ dat in september 2014 speelde in verschillende huiskamers in Borgerhout. Voor deze voorstelling werd Jempie geregisseerd door Jan Hardies.

alicante,spain,1933
Als bisnummer brengt Jempie ALICANTE, SPAIN, 1933, naar een tekst die Josse De Pauw schreef bij een foto van Magnum-fotograaf Henri Cartier-Bresson. Een ex-gevangene vindt een foto en krijgt een intense flashback. Een monoloog over de liefde en de troost die kunst kan brengen.
@ Staminee, Cogelsplein 2, 2100 Deurne


* Ook onze
POP UP TUBAR staat er weer met warme chocomelk, glühwein of een jeneverke en vuurkorven. Kom genieten van de gezelligheid en laat het vuur branden met de Hout-o-maat van The RGtect. Zaterdag van 13.00 tot 20.00 uur.
       @ Turnhoutsebaan 71, 2100 Deurne

* Speelwinkel - zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 16.00 uur
Creatief met Karton. Sscheurrrr rits knip… 4 tot 10 jaar – max 30 kinderen/uur
       @ Turnhoutsebaan 24, 2100 Deurne


*
Komrad Invasion — Stocksale SUPER DISCOUNT : 1 paar 40€ – 2 paar 60€ – 3 paar 80€ : gewoon lekker crazy cribben die shit !
      https://www.facebook.com/events/380278498797335


*
‘Pure emotions’ : de nieuwe expo van BIRD / Bram de Ceurt.
De Deurnse graffiti-artiest/fotograaf zal als laatste zijn tentoonstelling in de ‘Out Of The Box’ galerij opstellen. Zijn passie voor fotografie zal je ook in zijn schilderwerken herkennen.  http://www.bramdeceurt.com
       @ Out Of The Box – cogelsplein 33, 2100 Deurne – van 13u tot 19u
https://www.facebook.com/events/598046603657147


HOOR IK DAAR AFTERPARTY ..?
Wel, dan hebben wij voor u het volgende in de aanbieding:
Het Winterfeest van Deurne. Niemand minder dan Discobaar A Moeder en Mister Mix Nix op de schaatsbaan en een vuurshow van Cirqumstancia! Kan alleen maar knallen.
http://www.ccdeurne.be/nl/event/13028/met-gratis-schaatsen-verenigingenmarkt-en-vuurshow


——-

// ZONDAG

Nog geen plannen voor zondag? Of kom jij graag wat ideeën opdoen voor onder de kerstboom? ZONDAG is KOOPZONDAG op de Turnhoutsebaan. Alle POP UP SHOPS zijn open, de reguliere handelaars trouwens ook. Dus kom gewoon af! 

* Chez Ivon & Ivette – zondag van 15 tot 17 uur.
De Deurnse graffiti-artiest/fotograaf BIRD (aka Bram De Ceurt) zal als laatste zijn tentoonstelling in de ‘Out Of The Box’ galerij opstellen. Zijn passie voor fotografie zal je ook in zijn schilderwerken herkennen. http://www.bramdeceurt.com

Let op! de matinee van Ivon en Ivette gaat vandaag door in Salle Jeanne. Ze hebben alvast de taart en koffie voor u klaargezet.
       @ Salle Jeanne, Turnhoutsebaan 5, 2100 Deurne

* Het is nu de moment om je in te schrijven voor de workshop‚ ’PLATE WITH OWN DESIGN’ van ‘WE ARE KELLY & Friends ‘Le Cabinet De Curiosites’ op zondag. (voor kinderen, jongeren en volwassenen)
 https://www.facebook.com/events/799927470070995

——-

En natuurlijk doorlopend :

SOEKMEKAAR Catering www.soekmekaar.be – elke donderdag tot zondag van 13 tot 20 uur in de Staminee. Elke dag verse gerechten voor de snelle honger of een volwaardige hap; dagsoep, toast, quiche, tapas, salades en meer.
@ Staminee, Cogelsplein 2, 2100 Deurne


*
POP UP TUBA SHOPS elke donderdag-vrijdag-zaterdag tussen 13 en 20 uur.
       @ www.popuptuba.be


*
DEURNE WINTERT XXL
Check alvast het uitgebreide programma voor Deurne Wintert XXL. Verwacht je aan een salvo van concerten, theatervoorstellingen, comedy, poëzie, een kinderaanbod en véél vééél meer. Het feest begint op 3 december en duurt tot 14 december. Bestel nu al je tickets!
 https://www.facebook.com/events/711950275561614

 

‘We kunnen niet verder we moeten verder’

Het voorlaatste weekend van POP UP TUBA gaat nu officieel van start. Vanavond kan je nog tot 20.00 uur terecht voor het eerste bezoek van deze week.