Show Menu

Onze collectie heeft een heel eigen karakter. Wij willen niet doen wat iedereen doet en kleuren graag buiten de lijntjes. Een flinke dosis creativiteit in combinatie met een verfijnde afwerking is onze toverformule. Met als resultaat een uitgebreid aanbod van unieke, handgemaakte producten die spontaan een glimlach op het gezicht toveren.

Onze collectie wordt handgemaakt in ons atelier in de Himalayas. Door bewust te kiezen voor handgemaakte producten in plaats van massaproducten worden specifieke lokale tradities behouden.

Wij geloven in een duurzame manier van werken – die aandacht heeft voor de armoedebestrijding in de wereld – en steunen daarnaast verschillende projecten. Bij het aankopen van onze producten heb je niet alleen een uniek product, je draagt er ook zélf toe bij dat de mensen die deze producten hebben gemaakt een rechtvaardig inkomen krijgen.

Het pop up festival lijkt ons het perfecte moment om de mensen in Deurne en omgeving kennis te laten maken met onze collectie en uiteraard waar we voor staan. Onze collectie heet dan ook niet voor niets “Filosophie”.

Neem alvast een kijkje op www.ourfilosophie.com en laat je verrassen! En natuurlijk zijn jullie meer dan welkom in onze pop up shop om ons “live” aan het werk te zien! We hopen dat jullie onze collectie net zo leuk vinden als wij!

Portretten : Filosophie

Het pop up festival lijkt ons het perfecte moment om de mensen in Deurne en omgeving kennis te laten maken met onze collectie en uiteraard waar we voor staan. Onze collectie heet dan ook niet voor niets “Filosophie”.