Show Menu

Al jaren spraken ze erover , wij beginnen ooit samen een kinderwinkel. Katrien Heirbaut , regent met hart en ziel, moeder van drie kinderen en boordevol geode ideeën , Inne Janssens , ook een regent met hart en ziel, loopt over van creativiteit en Saar Asaert, bediende met drie kinderen vol energie om van zoemi iets ‘groots’ te maken.

In 2010 besluiten de drie madammen van zoemi dan dat het tijd is om hun talent en creativiteit te bundelen. Zo gezegd zo gedaan en hieruit is een fantastisch label ontstaan. Al gauw is duidelijk dat hun t-shirts aanslaan bij het grote publiek. Wie is namelijk niet opgegroeid met ‘gij zijt mijn pateeke se!’ of ‘kom hier juffra toertjes’ of ‘blijf uit die kast, curieuzeneuzemosterdpot’ . Een kleine opsomming van de leuke spreuken die sieren op hun t-shirts.

Aanvankelijk worden de t-shirts verkocht tijdens thuisverkopen, later ook op marktjes en in sommige winkels. En natuurlijk via de website.

Zoemi la mouche is een onderneming die uit positieve energie is ontstaan ; de ene legt haar creativiteit erin, de andere haar commerciele kunsten of logistiek talent.

ZLM is een creatief kinderlabel dat je terugbrengt naar je jeugd en een glimlach op je gezicht tovert. (Alleszins dat hopen ze toch )

http://www.zoemilamouche.be/

Portretten : Zoumi La Mouche

Zoumi La Mouche is een creatief kinderlabel dat je terugbrengt naar je jeugd en een glimlach op je gezicht tovert. (Alleszins dat hopen ze toch )