Show Menu

EN nog POP UP TUBA PORTRETTEN

Volgende in de rij is een van onze pop up handelaars, Lien Hereijgers.

Ik startte 2 jaar geleden met het ontwerpen van mijn eigen juwelencollecties. De juwelen bevatten een subtiele mix van kleuren, alternatieve materialen en een conceptueel ontwerp. Alles begon aan de keukentafel, maar al snel was dit niet meer leefbaar. Na een korte zoektocht werd ik samen met mijn vriend verliefd op een hoekpand met huisnummer 9 op de Turnhoutsebaan. Deurne zelf kenden we nog niet goed, maar het grote park, de tram voor de deur en Antwerpen op fiets afstand trok ons meteen aan. De vorige eigenaars hadden het oude pand volledig gerenoveerd, ze creërden op het gelijkvloers een atelierruimte met een mooi lichtinval en de woning bouwde ze volledig met ecologische materialen op.
Het ruime atelier is een grote verademing voor me, maar plots beschikte ik ook over een ruimte met ook commerciële mogelijkheden. Al sinds de verhuis in april dit jaar speel ik met het idee om het atelier open te stellen voor publiek, zodat de mensen kunnen zien hoe de juwelen gemaakt worden en meteen een eigen stuk kunnen kopen. Het POP UP TUBA festival heeft dus voor mij de perfecte timing om mijn droom verder uit te bouwen.

Ook creatief koppel, Chris Reijnen en Annelies Den Harynck kochten enkele maanden geleden een leuk huis in Deurne. Onder de noemer ‘Our Strange Nature’ maken zij handgemaakte, unieke producten met een knipoog naar natuur. Na een gezellige avond in de kroeg ontstonden de plannen en werd de basis voor ons pop up shop N°9 geboren.

We brengen met N°9 een totaal concept, waarbij (bijna) alle spullen die je in de winkel kunt vinden te koop zullen staan. We brengen een mix van unieke producten en gezellige sfeer. Om het plaatje af te maken contacteerden we nog 2 ontwerpers. Liselotte Kerckhof brengt met haar handgezeefdrukte kussens een huiselijk sfeer in de shop. Ook de lampenkappen van de oplichterslampen sluiten perfect aan bij ons concept.

We hopen dat zowel de lokale bewoners als ook de liefhebbers van unieke producten de weg naar onze shop zullen. Een origneel kerscadeau kan je gegarandeerd bij ons vinden. Bij succes is dit de start van een langdurig project en een nieuwe vaste waarde in het straatbeeld.

http://www.lienhereijgers.be/

Portretten : Lien Hereijgers

We brengen met N°9 een totaal concept, waarbij (bijna) alle spullen die je in de winkel kunt vinden te koop zullen staan. We brengen een mix van unieke producten en gezellige sfeer. Om het plaatje af te maken contacteerden we nog 2 ontwerpers