Show Menu

In aanloop naar ons festival laten we in een reeks POP UP TUBA PORTRETTEN een divers palet aan ‘steekhouders’ aan het woord die van ver of dichtbij te maken hebben met POP UP TUBA.

Volgende in de rij is een van onze pop up handelaars, Sven Mes van Ctrl Copy . Creatieve mogul en manusje-van-(echt)-alles !

In de immer deinende industriële en digitale wereld is traditioneel ‘craftsmanship’ weer hip en eigentijds. En dat is niet zo verwonderlijk. Beeldenmakers – en bij uitbreiding vakmannen van verschillend allooi – grijpen graag terug naar die oude solide technieken van weleer. Deejays verlangen terug naar vinyl. Grafici en illustratoren zweren bij print.

Ctrl Copy is het Antwerps open grafisch werkatelier voor liefhebbers van print en inkt. Je kan er als professional, student of amateurbeeldenmaker aan de slag met riso-, stencil- en zeefdruktechniek.

Wanneer je een beeld creëert met artisanale druktechnieken, voelt het ‘authentieker’ aan. Het ontstaat vanuit die magische synergie tussen de ontwerper, de inkt en het materiaal (bijv. papier of textiel). Een gevoel dat je wil delen. Ctrl Copy wil de bakermat worden van print en inkt in en rond Antwerpen. Daar waar het bruist van creativiteit en enthousiasme. Daar waar ruimte is voor experiment. Daar waar artistiekelingen elkaar ontmoeten en inspireren.

Ctrl Copy : con·trol co·py / kənˈtrəʊl / ˈkɒpi /artistiek, fantasierijk, inventief, origineel, scheppend, vindingrijk, vruchtbaar, fris, vernuftig, kunstzinnig, muzisch, nieuw, verrassend, creatief, eigenwijs, eigentijds.

www.ctrlcopy.be

Portretten : CTRL COPY

Ctrl Copy is het Antwerps open grafisch werkatelier voor liefhebbers van print en inkt. Je kan er als professional, student of amateurbeeldenmaker aan de slag met riso-, stencil- en zeefdruktechniek.