Show Menu

Fotografie, zei u..?

Wel, we hebben twee kleppers in huis gehaald. Jesse Willems en Artur Eranosian. Hun expo maakt deel uit van POP UP TUBA en ziet er alvast veelbelovend uit !

Artur Eranosian : Sinds jongs af aan tracht Artur Eranosian (°1989) steeds het verschil te maken door zijn unieke manier van kijken. “Iets zien wat een ander niet ziet” is zijn motto. Zijn straatbeelden werden internationaal bekroond in de Verenigde Staten en Groot-Brittanië. En sinds kort is hij ook aan het experimenteren met abstracte beelden. “Ik probeer te schilderen met mijn camera.’ Het is allemaal nog heel experimenteel, maar de fascinatie is bijzonder groot. De filosofie blijft hetzelfde. Op alledaagse plaatsen zaken opmerken waar we allemaal aan voorbijlopen.

De fotograaf aan het woord:
Voor mij is het belangrijkste als jonge kunstenaar om de mensen hun fantasie te prikkelen. We leven in een wereld waar we dagelijks geconfronteerd worden met duizenden foto’s. Ik tracht beelden te maken waarbij de kijker langer dan 2 seconden moet kijken en zich vragen begint te stellen. Het is niet noodzakelijk om ook telkens antwoorden te vinden. Soms in het interessanter om met vragen achter te blijven. Het gaat vooral om de emotionele belevenis tijdens het kijken van een beeld.

http://www.artureranosian.com/

Portretten : Artur Eranosian

Sinds jongs af aan tracht Artur Eranosian steeds het verschil te maken door zijn unieke manier van kijken. “Iets zien wat een ander niet ziet” is zijn motto.