Show Menu

Jastas & Klaartjes

Het begon met veel twijfel van ‘zou ik zus of zou ik zo’ en ‘zou ik eigenlijk wel’, maar de goesting won en daar liggen nu Jastas en Klaartjes in een echte eerste winkel!

Jastas

Ik ben nog maar pas gestart en het gaat ineens allemaal erg snel. Jastas en Klaartjes geven me een energie die ik lang niet gevoeld heb. Het is fijn om dingen te creëren volgens een eigen idee, maar ook om te luisteren naar de wensen van anderen. Ik probeer hen aan te voelen en dan die persoonlijke touch te bieden of unieke dingen te maken. Door mijn prille onderneming leer en ervaar ik ontzettend veel en ontmoet ik ook nieuwe fijne mensen zoals Sophie Veereman en Vera Reyniers met wie ik dit pand mag delen. Het is dankzij mijn lief oudste metekind dat ik de pop-up ontdekt heb. Zij is in Deurne komen wonen en wil net als velen nieuw vrolijk leven in de buurt. Ik ben blij dat ik kan deelnemen en dat ik met Klaartjes en Jastas gekozen heb voor ‘ja, ik zal!’.

Meer info over Jastas op www.jastas.be

Meer info over Klaartjes op www.facebook.com/klaartjes.be 

Collage_klaartjes_FB_monitor

Portretten : Jastas & Klaartjes

Het begon met veel twijfel van ‘zou ik zus of zou ik zo’ en ‘zou ik eigenlijk wel’, maar de goesting won en daar liggen nu Jastas en Klaartjes in een echte eerste winkel!

www.jastas.be
www.facebook.com/klaartjes.be