Show Menu

Portretten : Kelly De Meyer

In aanloop naar ons festival laten we in een reeks POP UP TUBA PORTRETTEN een divers palet aan ‘steekhouders’ aan het woord die van ver of dichtbij te maken hebben met POP UP TUBA.

Volgende in de rij is een van onze pop up handelaars, Kelly De Meyer, Illustratrice, character designer & general creative critter.

Kelly _ Beeld 3

Vooral de ambitie van POP UP TUBA om de buurt een impuls te geven sprak mij aan. Ik zou het fijn vinden dat er mensen vanuit verschillende hoeken naar dat stukje van Antwerpen komen. Dat het een groepsactiviteit wordt en een effectief buurtevenement. De periode was voor mij ideaal, want ben helemaal ‘into’ de kerstperiode. ‘k Hou ervan zeer persoonlijke cadeautjes te maken voor vrienden en familie en vind dat dan enorm fijn als mensen me tijdens deze periode contacteren voor een cadeautje op maat. Het sociaal-maatschappelijk aspect is ook iets dat in mijn illustratief werk leeft.

Kelly _ Beeld 5

Het is de eerste keer dat ik een eigen galerij + winkel open hou. Ik heb al voldoende geëxposeerd en ervaring opgedaan in opdracht van derden, maar dit is de eerste keer dat ik de touwtjes echt helemaal in eigen handen neem, mijn concept, mijn idee, mijn visie, mijn winkel. Ik wil in de pop up galerij & winkel een eigen biotoopje creëren. Ik sta er dan ook helemaal alleen voor, wat het wel spannend maakt. Ik kende de Turnhoutsebaan al omdat ik wat vrienden in Deurne heb wonen, maar ik zou me nog geen local durven noemen. Hopelijk brengt POP UP TUBA daar verandering in !

Kelly _ Beeld 1

WE ARE KELLY – ZIJ DIE TEKENT MET FOTO’S EN FOTOGRAFEERT MET HAAR POTLOOD.

www.kellydemeyer.com